Comunicat de presa

Photoderm KID Lapte SPF 50+ asigura, copiilor cu varsta peste 3 ani, o fotoprotectie foarte inalta impotriva razelor ultraviolete, protejandu-i impotriva arsurilor solare. Protectia interna si externa anti-UV este asigurata de asocierea filtrelor solare cu complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection.


Cellular Bioprotection stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare impotriva stresului oxidativ si a socului termic. Acest brevet asociat cu Peptidele C, imbunatatesc gradul de protectie al pielii delicate a copiilor, limitand riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele.


Culoarea turcoaz a laptelui evidentiaza zonele neprotejate, momentul aplicarii devenind o joaca pentru copilul tau. Aceasta dispare la scurt timp dupa aplicare.


Photoderm KID Lapte SPF 50+ este rezistent la apa, transpiratie si frecare. Este hipoalergenic: nu contine parfum, parabeni si octocrilena.


Textura placuta creeaza o senzatie placuta la aplicare si nu lasa film gras.
Utilizare


Photoderm KID Lapte SPF 50+ se aplica uniform pe piele, in cantitate generoasa, inainte de fiecare expunere la soare. Se reaplica la fiecare 2 ore, inainte si dupa activitati precum inotul, sportul sau cand produsul este eliminat prin stergere.


Nu expuneti bebelusii si copiii mici la soare. Expunerea indelungata la soare este o amenintare grava pentru sanatate.


Pret recomandat in farmacii:
Photoderm KID Lapte SPF50+/UVA 39, 100 ml – 55 RON