22 Mai 2013 publicat în Mami 4 share-uri

Dupa ani si ani de studii, psihologii au decis ca nu exista metoda perfecta de crestere si educare a copiilor, asa cum nu exista parinti perfecti.

Update: Publicatia de lifestyle feminin Garbo.ro faciliteaza o sansa unica de a-l intalni si de a accesa cunoasterea si invataturile cunoscutului psihoterapeut american, Dr. Kent Hoffman, prin intermediul unui seminar mindfulness Tenderness@Core, de o zi, care va avea loc in data de 12 mai 2018, la Bucuresti. Mai multe detalii >>> https://garbo.ro/tenderness-at-the-core/

Exista insa parinti care isi asculta copiii si ii trateaza cu respectul cu care ar trata un alt adult. Increderea in capacitatile copilului, puterea exemplului, sustinerea si incurajarea permanenta a acestuia, sprijinul oferit neconditionat si, mai ales, iubirea exprimata in toate felurile posibile si in fiecare clipa, sunt reteta succesului cand se discuta despre educarea copiilor.


Pentru ca atunci cand e vorba de copilul propriu, rezultatele care conteaza sunt cele pe termen lung, iar metoda de crestere denumita atasament securizant exact asta face, garanteaza o relatie de dragoste, prietenie si apropiere nu doar cu bebelusul sau copilul foarte mic, ci si cu viitorul scolar sau adolescent.
Citeste mai multe despre avantajele practicarii atasamentului securizant:

Foto Kids Education@Shutterstock.com
Retail jobs

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri