22 Mai 2013 publicat în Mami 4 share-uri

Dupa ani si ani de studii, psihologii au decis ca nu exista metoda perfecta de crestere si educare a copiilor, asa cum nu exista parinti perfecti.

Update: Publicatia de lifestyle feminin Garbo.ro faciliteaza o sansa unica de a-l intalni si de a accesa cunoasterea si invataturile cunoscutului psihoterapeut american, Dr. Kent Hoffman, prin intermediul unui seminar mindfulness Tenderness@Core, de o zi, care va avea loc in data de 12 mai 2018, la Bucuresti. Mai multe detalii >>> https://garbo.ro/tenderness-at-the-core/

Exista insa parinti care isi asculta copiii si ii trateaza cu respectul cu care ar trata un alt adult. Increderea in capacitatile copilului, puterea exemplului, sustinerea si incurajarea permanenta a acestuia, sprijinul oferit neconditionat si, mai ales, iubirea exprimata in toate felurile posibile si in fiecare clipa, sunt reteta succesului cand se discuta despre educarea copiilor.


Pentru ca atunci cand e vorba de copilul propriu, rezultatele care conteaza sunt cele pe termen lung, iar metoda de crestere denumita atasament securizant exact asta face, garanteaza o relatie de dragoste, prietenie si apropiere nu doar cu bebelusul sau copilul foarte mic, ci si cu viitorul scolar sau adolescent.
Citeste mai multe despre avantajele practicarii atasamentului securizant:

Foto Kids Education@Shutterstock.com
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri