Odata cu trecerea de la un anotimp la altul si mai ales la un anotimp rece, imunitatea organismului

Noi v-am pregatit o serie de remedii naturale pentru a intari imunitatea prichindelului dumneavoastra si a-l ajuta sa creasca sanatos si voinic.

Ce inseamna o imunitate scazuta?

Se considera ca micutii au o imunitate scazuta atunci cand racesc frecvent, cand ajung la complicatii precum otite, laringite, faringite, cand au reactii alergice sau diferite infectii.

Pentru a afla cu exactitate daca sistemul imunitar al copilului este deficitar, se poate recurge la o imunograma, test ce arata nivelul de anticorpi din organism.

In cazul in care reiese ca micutul dumneavoastra are organismul slabit, nu treceti imediat la medicamente, ci incercati o serie de remedii naturale precum o alimentatie bogata in fructe si legume, ceaiuri, vitamine etc.,care, cu siguranta, vor da rezultate.

15 Metode naturale pentru cresterea imunitatii

Vitamina A – se gaseste in alimente precum: lapte batut, peste, galbenus de ou, ficat, morcov, dovleac, rosii, ardei gras, portocale, caise, piersici, pepene galben etc.

Vitamina C – stimuleaza productia unor anticorpi si se gaseste in alimente precum: fructe de padure, macese, mere, rodii, citrice, varza, conopida, ardei gras, spanac.

Cititi si:

5 Secrete ale imunitatii

Foto@Depositphotos.com