Abdomen superb prin 6 exercitii

Exercitiu 1

Exercitiu 1

1 / 6

Un exercitiu simplu pentru partea inferioara a abdomenului pe care il puteti practica acasa este cel din imagine. Pe podea va asezati pe spate cu mainile la ceafa, iar [icioarele intinse si ridicate la 45 de grade de podea. Genunchii si gleznele se tin lipite si se ridica picioarele pana formeaza un unghi de 90 d egrade cu trunchiul, apoi se coboara din nou in pozitia initiala. Se fac 20 de astfel de ridicari.

Exercitiu 2

Exercitiu 2

2 / 6

Va intindeti pe spate, cu bratele intinse desupra capului si picioarele intinse pe podea, cu genunchii si gleznele lipite. Incercati sa ridicati in acelasi timp bratele si picioarele ca in imaginea alaturata, ca si cum ati dori sa va atingeti gleznele cu mainile.

Exercitiu 3

Exercitiu 3

3 / 6

Va intindeti pe spate cu mainile pe langa corp, iar picioarele intinse si apropiate. Ridicati-va trunchiul ca si cum ati dori sa va atingeti cu mainile genunchii, dar fara sa desprindeti coloana lombara de podea. Picioarele le forfecati alternativ de cate 20 de ori.

Exercitiu 4

Exercitiu 4

4 / 6

Va intindeti pe spate si ridicati picioarele astfel incat sa formeze cu trunchiul un unghi de 90 de grade. Apoi va ridicati usor trunchiul ca si cum ati dori sa impingeti cat mai mult in maini, dar fara sa ridicati coloana lombara. Faceti 20 de astfel de ridicari, lente.
 

Exercitiu 5

Exercitiu 5

5 / 6

Va intindeti pe spate cu mainile pe langa corp si flexati picioarele. Ridicati apoi bazinul cat de sus puteti. Faceti 20 de ridicari. Exercitiul este util atat pentru abdomen, cat si pentru musculatura spatelui si pentru coloana vertebrala.

Exercitiu 6

Exercitiu 6

6 / 6

Va asezati pe spate cu genunchii indoiti ca in imagine. Daca nu aveti mingea puteti folosi un scaun sau un fotoliu ca suport. Mainile le duceti la ceafa si faceti apoi ridicari scurte ale trunchiului, ca si cum ati dori sa va atingeti bazinul cu capul. Faceti 20 de ridicari.

 

Sursa: Healthy.ro

Exercitiu 1
Exercitiu 2
Exercitiu 3
Exercitiu 4
Exercitiu 5
Exercitiu 6

Rezumat

Fiecare din noi isi doreste sa aiba o silueta de invidiat. Cum dieta nu este suficienta, trebuie sa facem loc in viata noastra si unui program de exercitii fizice. Va invit sa urmati acest mic program de 6 exercitii prin care puteti dobandi un abdomen ca in reviste!

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri