24 Martie 2022 publicat în Mami 12 share-uri

Multi viitori parinti au anumite preferinte cand vine vorba de sexul copilului. Unii si-ar dori mai mult sa aiba un baietel, in timp ce altii o fetita. Insa, poate fi influentat sexul copilului sau nu?

Informatii generale

Cu siguranta este mai important sa bebelusul sa fie sanatos, decat sa aiba un anumit sex – sa fie baietel sau fetita. Unii parinti nu au preferinte cand vine vorba despre sexul copilului. Insa altii isi doresc mult sa aiba fie o fetita, fie un baietel, in functie de diferiti factori. Problema este atunci cand apare dezamagirea cu privire la sexul bebelusului. Poate duce la probleme si dificultati in relatia parinte-copil, la respingere si chiar la traume.

Daca incerci sa ai un copil, s-ar putea sa te intrebi daca este posibil sa poti influenta sexul copilului – sa fie baietel sau fetita. Exista multe motive pentru care un parinte isi poate dori uneori mai mult sa aiba fetita sau baietel – in special preferinte personale. Cele mai frecvente motive sunt preferinta pentru un gen fata de altul sau pentru echilibrarea familiei. Un exemplu este atunci cand o familie are deja un copil (sau mai multi copii) de un sex si spera ca urmatorul copil va fi de sex opus. De asemenea, daca un cuplu decide sa aiba doi copii si au deja un baietel de exemplu, ar putea spera ca al doilea copil sa fie fetita. In unele familii care au deja doar baieti sau doar fetite, parintii spera adesea ca urmatorul sa fie de sex opus. Citeste mai departe pe mamisicopilul.ro

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri