2 / 7

Ou cu branza

Va propunem o reteta foarte sanatoasa pentru copil, dar si pentru adult. Ca sa fie mai gustoasa avem si un mod special de preparare. Multi copii nu mananca oua, cel putin oua fierte. Prajit nu au voie, ca urmare tot fierte trebuie sa le consume. Exista si posibilitatea prepararii la teflon fara ulei.

Reteta de ou cu branza:

Aveti nevoie de  un castron mic de branza rasa. Oul se sparge si se pune intr-o cana. Puneti la fiert apa intr-o cratita medie. Cand apa a inceput sa fiarba, puneti jumatate de ceasca in apa, astfel incat sa patrunda putina apa in ceasca. Nu acoperiti complet ceasca cu apa. Tineti cateva secunde, ridicati, asteptati, puneti din nou ceasca. Intr-un minut veti avea un ou “ochi” fier, mult mai gustos decat cel fiert in coaja. Desi nu are un aspect perfect, gustul este cel mai bun. Puneti oul fierbinte in farfurie si presarati branza rasa.

Ouale trebuie consumate rar, cel mult doua pe saptamana.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri