Se spune ca prieteniile dintre femei si cele dintre barbati difera mult. Primul criteriu dupa care o prietenie se organizeaza este sexul- o femeie se simte mai bine sa se destainuie unei alte femei, iar un barbat are mult mai multe lucruri in comun cu un alt barbat.
Se spune ca prieteniile dintre femei si cele dintre barbati difera mult. Primul criteriu dupa care o prietenie se organizeaza este sexul... o femeie se simte mai bine sa se destainuie unei alte femei, iar un barbat are mult mai multe lucruri in comun cu un alt barbat.

Multi spun ca femeile sunt rele si invidioase si ca tocmai de aceea intre ele nu poate exista o relatie de prietenie adevarata- in aparenta se bucura si te sustin, dar de fapt gelozia le incolteste in suflet. Personal nu sunt de accord cu acest lucru, poate ca cei care sunt de aceasta parere pur si simplu nu au gasit persoana potrivita. Multi cunoscuti se invart in jurul tau in viata, dar putini se dovedesc in final prieteni adevarati.

Cu cine sa-ti impartasesti mai bine sentimentele, emotiile, trairile, gandurile si experientele placute sau neplacute decat cu o prietena? Cu cine savurezi o raita prin magazine sau o sedinta la coafor? Cui ii povestesti ce ti s-a mai intamplat, cine sta langa tine cand esti bolnava si sotul e plecat, cine te ajuta sa supravegehzi copiii atunci cand nu poti? O prietena adevarata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

In general, prietenia dintre doua femei este caracterizata de 2 cuvinte: apropiere si atasament, dar relatia nu se formeaza in putin timp, uneori poate dura o viata sa cunosti cu adevarat oamenii, sa ajungi sa le acorzi increderea ta si poate nici atunci nu i-ai cunoscut indeajuns.

Prietenia dintre doua femei este ca o casnicie, e ca si cand cele doua sunt legate printr-un juramant nescris, este incununata de incredere, sinceritate si devotament. In comparatie cu prietenia dintre barbati, care se bazeaza numai pe activitati si gusturi comune, “fetele” au o relatie mult mai profunda.

Oamenii sunt facuti sa greseasca, toti gresim intr-o mica sau mare masura, dar un prieten adevarat te iarta, trece cu vedea, pune totul pe seama nervilor, a stresului, face compromisuri pentru a nu lasa relatia sa se destrame, exact ca intr-o casnicie. Sa nu-ti fie frica sau rusine sa spui “Iarta-ma”, acest cuvant spus din suflet, poate valora mai mult decat o mie de vorbe la un loc.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri