5 / 8

Cura de detoxifiere

Cura intensa de detoxifiere cu legume


Detoxifierea organismului trebuie facuta periodic pentru ca din cauza produsilor de metabolism, a alimentatiei, stresului, lipsei sportului si ritmului haotic de viata organismul se impregneaza cu toxine, acestea acumulandu-se mai ales in tesutul adipos. Asadar daca aveti un surplus de kilograme este cazul sa ii acordati toata atentia si multa rabdare procesului de slabire, o slabire corecta si eficienta putand dura chiar peste un an, in functie de gradul surplusului de kilograme si eventual de boli asociate poate dura si mai mult, dar beneficiile sunt mult mai importante.Principii importante ale curei de detoxifiere

Daca sunteti fumatori, reduceti din timp tigarile, fiindca in timpul curei fie nu fumati deloc, fie nu depasiti 5 tigari pe zi, dar atentie, chiar si de la o tigara va poate fi foarte rau.

Trebuie sa consumati trei litri de lichide pe zi. Este important sa beti mai mereu ceva, sa aveti sticla de lichide dupa voi sau cana plina mereu pe birou. Nu neglijati aspectul hidratarii este deosebit de important sa eliminati toxinele care sunt eliberate in sange in timpul curei, concentratia acestora nu trebuie sa creasca mult fiindca va poate fi rau, puteti avea stari de ametealsa asadar hidratati-va.

 

Citeste articolul integral "Cura intensa de detoxifiere cu legume" pe Healthy.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri