Se poate sa nu fi observat, dar Kidz s-a gandit sa aranjeze putin forumul! Comunica pe Forum cu mamicile noastre pentru a afla untimele noutati!
Se poate sa nu fi observat, dar Kidz s-a gandit sa “aranjeze” putin forumul! Comunica pe Forum cu mamicile noastre pentru a afla untimele noutati!

Ai vreo problema? Esti nedumerita in legatura cu ceva? Vrei sa ne impartasesti cate ceva despre bebelusul sau copilul tau? Despre cum e viata de mamica? Atunci e cazul sa intri pe forumul kidz! Aici poti rezolva orice fel de problema!

Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici, sa deschizi subiecte si topicuri si sa comunici eficient cu celelalte mamici. Poate cineva a auzit ceva despre un subiect care te intereseaza in mod special sau se confrunta cu aceeasi problema pe care o ai tu.

Ai nascut pe cale naturala sau prin cezariana? Ti-a fost frica? Povesteste-ne experienta nasterii ingerasului tau… viitoarele mamici sunt cu siguranta interesate sa afle mai multe lucruri despre acest subiect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Unele mamici sunt interesate sa afle mai multe detalii despre baita lui bebe sau despre somnul bebelusului… Ajuta-le, impartasindu-le din experienta ta, invata-le sa isi ingrijeasca corect bebeii!

Tu ce mai gatesti nou? Spune-ne si noua! Unele mamici au epuizat retetele de mancare si nu mai stiu ce sa pregateasca bun pentru familie! Iar daca cunosti mai multe retete de mancare pentru bebelusi sau copii le poti nota aici, vrei doar tu sa gatesti papa bun pentru micutii tai?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri