In afara unei mici probleme care plange mult si vrea toata atentia , mamicile se mai confrunta si cu alte dificultati ; surplus de greutate, piele lasata , patata, vase sparte sau chiar varice proieminente, par fara stralucire si care incepe sa cada, vergeturi, ten tern si obosit. E adevarat ca la inceput bucuria de a avea un bebe sterge orice problema sau o face nesemnificativa, insa curand, lucrurile incep sa se vada.Hai sa vedem ce facem!

Venectazii si varicozitati, asa se numesc vasele mai proieminente de la nivelul membrelor inferioare.Ele sunt un semn al circulatiei deficitare la nivelul membrelor si pot deveni mai evidente in cursul sarcinii. In functie de dimensiunile lor, pot beneficia de laser vascular, lumina intens pulsata, sclerozare. In cadrul sclerozarii, se injecteaza in vas o substanta care afecteaza peretii acestuia, ducand la inchiderea lui si disparitia astfel a markerului cutanat.

Parul , creste repede si frumos in timpul sarcinii, dar cade vertiginos, la 3-4 luni dupa nastere; e un proces fiziologic, insa foarte dezagreabil. Parul se tunde mai scurt, se foloseste un sampon fortifiant si preferabil, un compus cu vitamine si minerale, administrat oral. Am vazut si extensii aplicate ;nu stiu daca e o idee buna, intrucat parul tot va cadea , cu tot cu extensii. Era un banc, circula pe net, despre diferentele barbat-femeie, la baie…Tare de tot…Si aminteau si de samponul cu 58 de vitamine...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Cat despre Vergeturi, se pare ca exista o tehnica noua, laser Fraxel, care ar avea efecte favorabile;restul produselor, fac pielea mai frumoasa, si poate chiar mai atenueaza , daca defectul e recent ; in functie de localizare, vechime, aspect, se mai pot incerca tot felul de metode, insa imbunatatirea nu e considerabila.

Autor: Mirela Cherciu

Acest articol este un post preluat de pe blogul Mirelei, "Kerciu`s Weblog". Mirela ne impartaseste cate putin prin transformari trece o mamica dupa perioada de sarcina. Tu ai vreuna din problemele de mai sus? Intra pe FORUM si povesteste-ne.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri