Multe mamici se confrunta cu problema caderii parului dupa nastere, in conditiile in care in timpul sarcinii nici nu a fost vorba de aceasta problema! Iata ce scriu mamicile noastre pe forum in legatura cu acest subiect, dar mai ales ce sfaturi si remedii au gasit ele pentru ca parul sa nu mai cada!

roxy_biank_07 vine si ea cu sfaturi noi: “Solutia cu petrol e foarte buna si mai incercati si cu 3 tablete de NIZORAL zdrobite in samponul vostru. Nu va da rezultate decat dupa 2-3 luni.”

mateiu20 ne “lumineaza” cu o reteta eficienta si simpla: “ Galbenus de ou, ulei de ricin sau masline se freaca bine pana devine ca o maioneza si se adauaga cateva picaturi de alcool. Se sta cu acest amestec pe par o ora si acoperita cu un prosop inmuiat in apa calda. Cum se raceste prosopul se inmoaie iar in apa calda... si tot asa ...timp de o ora... saptamanal frictionare cu gaz dublurafinat si spalat parul doar cu sapun de casa....efectele sunt vizibile dupa o luna.”

sweet_bebitza revine cu o completare, un remediu descoperit de ea recent: “Pentru caderea partiala a parului se recomanda masajul scalpului cu picaturi de lavanda sau cu amestec din 4 picaturi de salvie si cimbru in doua linguri de ulei de migdale, fiecare. Procedeul se repeta de doua-trei ori pe saptamana, dupa folosirea acestui amestec asteptati jumatate de ora pentru efectul dorit dupa care puteti sa va spalati parul cu un sampon cu efect de tonifiecre a pielii capului. Am gasit ideea pe un site foarte tare, cu tot felul de sfaturi utile, un site pentru femei, sunt multe lucruri foarte interesante.Puteti sa incercati, iar daca sunteti curioase si va place sa cititi despre cum puteti avea grija de voi va dau si linkul www.garbo.ro, o sa va placa,sunt sigura.Va salut”
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Tu te-ai confruntat cu caderea parului dupa sarcina? Daca da, te rugam, intra aici si spune-ne si noua ce ai facut pentru a remedia aceasta problema!

Ne intalnim pe forum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri