Ce bine ar fi sa fie o singura cauza ce duce la scaderea dorintei sexuale in cuplu, insa din pacate lucrurile sunt mai complicate de atat. Schimbarea stilului de viata, grijile de zi cu zi, aparitia copiilor, stresul etc, toate duc la scaderea interesului sexual in cuplu. Din pacate aceasta dorinta scade la 40% din cuplurile casatorite.

Ce bine ar fi sa fie o singura cauza ce duce la scaderea dorintei sexuale in cuplu, insa din pacate lucrurile sunt mai complicate de atat. Schimbarea stilului de viata, grijile de zi cu zi, aparitia copiilor, stresul etc, toate duc la scaderea interesului sexual in cuplu. Din pacate aceasta dorinta scade la 40% din cuplurile casatorite.

Grijile care nu ne dau pace

Necesitatile intr-o casatorie cresc si grija zilei de maine este din ce in ce mai mare. Viitorul trebuie atent planuit iar banii, dorinta unei case, unei masini, unei situatii financiare stabile ii epuizeaza pe cei doi parteneri. Astfel au din ce in ce mai putin timp sa se gandeasca unul la celalalt si ii invaluie toate gandurile de realizare, de viitor, de “mai bine” si uita de ce sunt impreuna: pentru ca se iubesc. Este bine ca macar din cand in cand sa incercati sa ii faceti partenerului o mica surpriza, asa va intelege ca va ganditi la el, ca il iubiti si ca va faceti timp si pentru el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 


Sarcina si copiii

Femeia are nenumarate fluctuatii hormonale, iar sarcina impune abstinenta pentru femeie, astfel ca barbatul este putin izolat. Acest lucru il poate indeparta de sotia sa, mai ales dupa nasterea copilului, cand mama acorda majoritatea timpului ei copilului, neglijandu-si din nou sotul.

Oboseala si stresul

Munca de zi cu zi, stresul, nevoile financiare, oboseala, toate acestea ii “jefuiesc” de energie pe cei doi soti, astfel ca seara, cand ajung acasa, sunt suficienti de obositi incat nu mai manifesta dorinta unul fata de celalalt.

Schimbarile ce survin in mediul de viata

Mediul in care cei doi traiesc este foarte important pentru mentinerea relatiei, si acest spatiu se afla, de cele mai multe ori, “acasa”. Femeia trebuie sa faca ordine si curatenie, sa gateasca, miroase a mancare si condimente sau e plina de praf in urma curateniei etc. El isi doreste sa priveasca mereu o femeie frumoasa si ingrijita, asa cum arata sotia sa pe vremea intalnirilor, insa acest lucru nu mai este posibil. Va sugerez un truc: incercati sa faceti curatenia si mancarea cand nu este el acasa ori cand are o emisiune de vizionat. Mai apoi faceti un dus, va aranjati si va imbracati in ceva dragut, mai intim, ca de stat prin casa, dar care sa ii faca placere. Cu cat apareti de mai multe ori frumoasa si ingrijita in fata lui, cu atat va intipariti in mintea lui in astfel de ipostaze. Cu o astfel de sotie e greu sa mai intoarca ochii dupa altele.

EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri