Neintelegerile intre miri si socrii au existat dintotdeauna, astfel ca ele nu mai reprezinta o noutate. Probabil diferentele intre generatii sau pur si simplu caracterele diferite fac ca aceste divergente sa existe.

Limitele relationale se stabilesc intotdeauna la inceput, indiferent de relatie. La fel se intampla si in cazul viitorilor socri. Acestia vor trebui sa inteleaga in primul rand ca este relatia voastra, nu a lor! Spuneti-le ca trebuie sa aiba incredere in voi, ca apreciati astfel de gesturi si nu alimentati niciodata un conflict cu acestia, chiar daca sunteti convinsi ca dreptatea este de partea voastra. Mai bine ii vizitati mai rar (daca nu locuiti impreuna cu ei).

Nu uitati in cele din urma ca arta manipularii poate fi pusa in practica cu oricne, asadar si in cazul relatiei cu viitorii socri. Exista o singura exceptie de la aceasta regula: partenerul de viata! Nu incercati tehnicile manipularii in viata intima, caci fiecare om isi doreste o persoana sa le fie alaturi, nu o papusa. Daca vreti sa obtineti ceva de la partener, povestiti-i cat de mult v-ar placea ceva anume. Sunt convinsa ca nu va ramane indiferent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Mi-am gasit sotul pe internet

Nunta pe plaja

Ce mireasa isi doresc barbatii?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri