Dupa cum te-ai obisnuit, in editia Kidz de luni te tinem la curent cu ultimele noutati de pe Forum!
Dupa cum te-ai obisnuit, in editia Kidz de luni te tinem la curent cu ultimele noutati de pe Forum!

Multumim voua, tututor utilizatoarelor si utilizatorilor nostri, deoarece numai cu ajutorul vostru putem lega prietenii si impartasi experiente... si poate intr-o zi vom fi cea mai mare si mai unita comunitate a parintilor de pretutindeni!

Alimentatia cu biberonul a unui mic ingeras poate da batai de cap unor proaspete mamici. Una dintre mamicile Kidz intreaba cat timp se sterilizeaza biberoanele... Intra aici si spune-i care este parerea ta.

Stii o reteta culinara pe care nazdravanul tau o adora? Intra aici si impartaseste-o cu noi!

Ai un bebe mic si trebuie sa-i faci botezul? Iata ce discuta mamicile pe forum in legatura cu botezul copilului.

Multi parinti sunt de parere ca odata ce au aparut copiii nu au timp pentru ei ca si cuplu. Voi ati plecat in vacanta faca copii? Cum a fost si cum au reactionat micutii?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Banii sunt putini in zilele noastre si toata lumea stie ca atunci cand apare si un copil familia se descurca mai greu cu banii. Iata ce spun mamicile despre indemnizatia de crestere si acolcatia copilului.

Dupa bucuria imensa determinata de nasterea unui bebelus vioi, frumos si sanatos, tanara mamica poate avea momente de cadere emotionala. Aceasta cadere emotionala poarta numele de "Baby Blues" sau depresie postnatala. Intra aici si spune-ne daca te-ai confruntat cu o asemenea problema dupa nasterea micutului tau!

Vergeturile sunt aproape inevitabile dupa o sarcina. Dar cum le putem estompa? Tu ce creme sau tratamente cosmetice ai folosit pentru a incerca sa scapi de vergeturile aparute dupa nastere?

Te asteptam pe Forum! Noi vom fi acolo negresit? Tu nu vrei sa ni te alaturi?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri