In incercarea de a ne mentine silueta apelam de multe ori la tot felul de diete mai mult sau mai putin sanatoase. De multe ori nu avem timpul suficient pentru a interpune in programul nostru zilnic si cateva exercitii fizice ori, chiar daca avem acest timp, de obicei minutele pentru putin sport isi fac loc in programul nostru seara cand suntem destul de obositi pentru a ne mai misca mainile si picioarele intr-un ritm alert.

Dieta disociata in patru zile

Este ideala pentru cei care trebuie sa elimine kilograme intr-un timp scurt. La fel ca mai sus, se va consuma un singur tip de alimente in fiecare zi.

In prima zi: se va alege un singur fruct si se vor consuma cantitatile pe care le va dori fiecare.

In a doua zi: se consuma lactate, exceptand smantana si cascavalul.

In a treia zi: doar carotfi fierti, fara condimente sau unt.

In ziua a patra: carne slaba, de pui sau vita ori peste slab, insa nu prajita, ci preparata la gratar sau fiarta.

Dieta disociata pe 3 zile

O alta varianta a acestei diete o puteti urma consumand cate trei zile din fiecare categorie de alimente. Mai exact, in primele trei zile veti consuma numai lactate, in urmatoarele numai carne (de pui, vita sau peste slab) iar in ultimele trei numai fructe si legume. Puteti face aceasta dieta si pe cate doua zile, dupa preferinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Avantajul acestor diete il reprezinta faptul ca se inregistreaza o slabire rapida si deloc nociva pentru organism, caci puteti consuma in fiecare zi ce cantitate doriti din alimentele permise, protejandu-va in felul acesta si sistemul digestiv (in special stomacul).

Totusi nu trebuie sa abuzati de aceste diete, nu le urmati mai mult de o saptamana, dupa care reveniti la un regim eghilibrat care sa contina si dulciuri (nu cele combinate cu grasimi, spre exemplu frisca) ori grasimi (de preferabil din ulei de masline ori arahide, nuci, insa nu grasimi din carne: mezeluri, carne de porc, sau cele din frisca si alte preparate de cofetarie).

Puteti face pauza de o saptamana intre aceste diete, pauza in care veti adopta un regim de alimentatie sanatos si echilibrat. Daca insa aveti de slabit mai mult de 10 kilograme pentru a ajunge la o greutate incadrata in limitele normale va trebui sa abordati un regim personalizat de lunga durata, astfel incat sa puteti elimina surplusul de kilograme fara a va expune carentelor minerale, vitaminice sau de alta natura din cauza dietelor. Ideal ar fi sa apelati la un nutritionist.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Un articol de Iulia D.

sursa: www.healthy.ro

Citeste pe Healthy.ro si:

Vitamina K, remediu pentru menstruatia abundenta

Inima cu termen de garantie: 1 infarct la 26 de secunde

Ruperea apei nu grabeste nasterea!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri