Cartea recomandata de Kidz in aceasta saptamana este Bunele Maniere. Mic tratat de supravietuire in societate, scrisa de Asfa-Wossen Asserate si aparuta la editura Nemira.

editura Nemira.

Inregistreaza complimentul un declin?

Au avut si comunistii maniere?

DE FAPT, LA CE BUN MANIERELE?

Asemenea intrebari si alte cateva sute sunt tratate cu vivacitate, cu acuratete si cu o distantare laconica – observatii ale unui fin aristocrat, care a demonstrat ca manierele nu apartin doar unei anumite clase sociale, ci tuturor celor care sunt dispusi sa si le insuseasca. Astfel se justifica tirajul impresionant, de peste 150000 de exemplare, al acestui volum.

... cu adevarat eleganta – o scriere cu inflexiuni umoristice, pe cat de elevata, pe atat de amuzanta, de un incontestabil farmec personal si o atractivitate de-a dreptul universala: o carte a carei lectura trebuie sa fie recomandata tuturor.

Frankfurter Allegemeine Zeitung

prima zi din viata copilului tau!

Mult succes!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri