Sa fii mamica nu-i deloc usor. Stresul zilnic, grija pentru familie si treburile casnice pot face dintr-un program zilnic obisnuit unul haotic. Toate acestea se reflecta si asupra orelor de masa si implicit asupra siluetei si frumusetii mamicii.


Masa dintre orele 10:30 – 11:30 :
chiar daca veti simti senzatia de foame sau nu, va trebui sa va pregatiti pentru o gustare. Aceasta consta in consumul unui iaurt sau a unui baton de branza cu continut scazut in grasimi. Puteti manca de asemenea salate de rosii sau cu legume ce contin putin zahar (veti citi in lista alimentelor de evitat ce anume nu trebuie sa consumati), peste care adaugati cateva picaturi de ulei de masline.

Masa de dupa-amiaza : rontaiti cateva nuci, migdale sau fistic. Nu exagerati insa cantitatile, alunele, nucile, fisticul fiind foarte calorice.
Cina : masa de seara poate fi bogata in legume si carne slaba de pui sau peste. Astfel ca puteti manca un gratar de pui sau peste cu lamaie si o salata pe masura. Daca doriti un desert, puteti amesteca un castronas de urda cu cacao, migdale si alte mirodenii, insa fara zahar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original


Alimente interzise:

FAINOASE: paine, cereale, paste, produse de patiserie, fulgi de ovaz, orez,
CARNE: vita, pasare - pui (aripi, pioept si pulpe), porc, vitel, rata, gasca, produse semi-preparate,
LEGUME: morcovi, porumb, cartofi, rosii (maxim una/zi), sfecla,
FRUCTE:orice fel de fructe.
LACTATE: branza cu continut mare de grasimi, iaurt, inghetata, lapte de soia, smantana, lapte (integral, semidegresat),
ALCOOL: de orice fel, inclusiv bere si vin.
DULCIURILE de orice fel.


Dieta disociata in 5 zile

In prima zi: se consuma numai carne, fiarta sau la gratar, nu prajita (include lipide). Se pot consuma de asemenea mezeluri usoare, cu cat mai putine grasimi, precum cele de pasare (in special pui sau curcan).

In a doua zi: se vor consuma numai legume crude sau fierte. Nu se vor folosi sosuri cu uleiuri sau orice alt tip de condimente ce contin grasimi sau dulciuri (maioneza).

In a treia zi: se pot consuma lactate de diferite tipuri, fie branzeturi, iaurturi, lapte, exceptand smantana si cascavalul care sunt foarte bogate in grasimi.

In a patra zi: se poate consuma carne de peste, preferabil cod, ton sau stiuca.


In a cincea zi
se vor consuma numai fructe. Acestea pot fi consumate ca atare, sub forma de sucuri (neindulcite), salate de fructe (fara adaosuri) etc.

Sper ca aceste diete sa va fie de folos, iar de cunoasteti alte diete incercate de dumneavoastra care au dat rezultate va asteptam sa nu le marturisiti mai jos, in rubrica de comentarii ori pe Forumul Kidz.

Un articol de Iulia Dibu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri