Dupa anii adolescentei incep sa apara diverse probleme in ceea ce priveste imaginea: riduri, celulita etc. Vergeturile apar mai ales dupa sarcina, insa multe femei le prezinta si inainte de a concepe un copil.

3. Masaj cu uleiuri esentiale: exista 3 uleiuri esentiale recunoscute pentru efectul lor anticelulitic - cel de ienupar, lavanda si rozmarin. Ienuparul si rozmarinul stimuleaza circulatia sangelui si limfa, avand, deci, efectul unui drenaj limfatic. In plus, topesc grasimea de sub piele si lupta impotriva retentiei de apa. Uleiul de lavanda, pe langa mirosul placut, tonifiaza si revitalizeaza pielea. Puteti folosi o rola pentru masaj anticelulitic.

4. Masaj anticelulitic timp de 10-15 minute cu un amestec format din cateva lingurite de miere de albine si cateva lingurite de ulei de masline.

Remedii naturiste pentru vergeturi

Din pacate vergeturile reprezinta probleme ale pielii care nu pot fi eliminate usor, uneori bisturiul fiind singurul remediu. Depinde insa de stadiul in care se incep tratamentele naturiste pentru combaterea vergeturilor, cele recente putand fi inlaturate. Datorita unor cauze precum: sarcina, fluctuatiile de greutate, pielea se intinde, nerevenind insa la forma sa initiala. Vergeturile apar in derma (stratul mijlociu ce permite retinerea formei pielii). Din cauza intinderii constante, dema se poate rupe, lasand in urma aceste vergeturi.Vergeturile se observa la nivelul pielii pe liniile de tensiune cutanata ca niste fire destul de lungi (centimetri) si late intre 1-5 mm (uneori mai late) care pot lua doua aspecte: rosii-mov, transparente, pielea in zona respectiva fiind catifelata (vergeturile recente) sau albe-sidefii, fine, cu usoare denivelari si mai subtiri decat restul pielii (vergeturile vechi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Remedii naturiste pentru vergeturi:
- Reteta: combinati 6 linguri de ulei de masline, 6 linguri de gel de aloe vera, 4 fiole cu vitamina A, 4 fiole cu vitamina E si 4 fiole cu elastina, cateva picaturi de tinctura de propolis si o jumatate de lingurita de crema de galbenele. Aplicati zilnic acest amestec prin masaj. Poate fi folosit nu doar pentru zonele afectate cat si pentru intregul corp, avand un efect extraordinar asupra calitatii pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri