Dupa anii adolescentei incep sa apara diverse probleme in ceea ce priveste imaginea: riduri, celulita etc. Vergeturile apar mai ales dupa sarcina, insa multe femei le prezinta si inainte de a concepe un copil.
- Reteta cu avogadro: aveti nevoie de un fruct de avogadro, ulei de masline extra virgin, o lamaie, capsule de vitamine E si vitamina A uleioasa, tinctura de rostopasca si galbenele. Fructul de avogadro il macinati bine pana cand devine ca o pasta, peste care adaugati restul ingredientelor si sucul de lamaie si amestecati. Din tincturi veti adauga cateva picaturi (in functie de doza prescrisa in prospect, dependenta de modul de fabricare), suc de lamaie din jumatate de fruct, 2 capsule de vitamina E si 10 picaturi de vitamina A uleioasa precum si ulei de masline suficient cat sa obtineti o compozitie ca o crema. Aceasta se va aplica local pe vergeturi in fiecare seara si se mentine timp de 30 de minute.
- Aloe vera: daca o aveti in casa se recomanda sa puneti la macerat cateva frunze, de nu sunt recomandate gelurile cu aloe vera. Indiferent cum o folositi, se recomanda utilizarea de trei ori pe zi a preparatelor cu aloe vera.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri