Sarbatorile pascale pot fi pline de bucurii mai ales atunci cand aveti niste copilasi dragalasi cu care sa va puteti juca. Lasati stresul mesei de Paste la o parte, rezumati-va la gatit si mai apoi orientati-va atentia catre copii. Puteti invita si alti copii cu ocazia acestei sarbatori si evident si pe parintii acestora alaturi de care va puteti delecta si distra.

Sarbatorile pascale pot fi pline de bucurii mai ales atunci cand aveti niste copilasi dragalasi cu care sa va puteti juca. Lasati stresul mesei de Paste la o parte, rezumati-va la gatit si mai apoi orientati-va atentia catre copii. Puteti invita si alti copii cu ocazia acestei sarbatori si evident si pe parintii acestora alaturi de care va puteti delecta si distra.

Chiar daca va puteti comporta mai matur, totusi stiu ca bucuria celor mici este cea mai mare placere a parintilor si chiar asa, ar trebui sa va mai aduceti aminte de joaca alaturi de ei. Astfel, va propunem cateva jocuri interesante pe care sa le practicati cu micutii, jocuri foarte distractive si apreciate de cei mici si care totodata va vor face aliatii lor de nadejde.

Jocuri distractive pentru copii de Paste

Pictatul oualelor

Pictatul oualelor pentru copii poate deveni o activitate extrem de distractiva, insa trebuie sa ii faceti mai intai sa-si doreasca acest lucru. Asadar luati-i alaturi de voi in bucatarie la pregatirea delicateselor pentru masa de Paste, iar cand ajungeti la cosul cu oua... le spuneti micutilor ca acesta este responsabilitatea lor. Le pregatiti culorile si pensulele, o masa de lucuru, niste recipente in care sa amestece culorile, cateva reviste cu modele de oua din care ei sa se inspire si... la treaba! Nu uitati sa ii imbracati “de scandal” caci cu siguranta se vor mozoli pana in varful nasului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Împreună în arte și simțiri Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Goana dupa oua de ciocolata

In ce consta acest joc? In primul rand trebuie sa achizitionati multe oua mici de ciocolata pe care sa le ascundeti fie in casa, fie in gradina sau poiana unde va veti petrece sarbatorile pascale. Pentru a le culege micutii vor avea nevoie de cosulete, astfel ca vor trebui sa le confectioneze alaturi de dumneavoastra. Nu va fi greu, ci din contra! Faceti rost de cateva cutiute care va raman fie de la torturi de inghetata, fie caserole de margarina sau cutiile din carton de la diverse produse alimentare, fursecuri etc. Gasiti dumneavoastra ceva! Apoi veti confectiona manerele din fasii de carton pe care doar dumneavoastra aveti voie sa le taiati de grosimea a doua degete pentru a elimina riscul ca cei mici sa se raneasca cu forfecuta (le puteti face cu model serpuit pe margini). Manerele le puteti prinde de cutiute prin capsare. Cutiile pot fi pictate sau acoperite cu hartie pe care copii o pot picta sau orna cu flori decupate, fundite, iepurasi decupati etc. Lasati imaginatia libera. Apoi impreuna cu ei plecati in cautarea “comorilor” lasate de Iepuras, ascunse, insa nu in locuri inaccesibile ci cat sa-i entuziasmeze pe mciuti. Spuneti-le dianinte ca este vorba despre un numar fix de oua, caci atatea aduce de obicei Iepurasul, altfel vor cauta zile la rand si vor rascoli intreaga casa.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Echipa Kidz va doreste un Paste fericit alaturi de cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri