Patrick Rian Dochinoiu si Schiopu Andreea au castigat sedinta foto.

 

Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Esti viitoare mamica? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

La concursul precedent, utilizatoarea Shinning a castigat o sedinta profesionista pentru micutul Horia. Poti vedea pozele in pagina de profil a mamicii.

 

 

 

Daca esti viitoare mamica, trimite un mail cu o fotografie recentan de-a ta pe adresa office@chocolatekids.ro. De asemenea, te rugam sa precizezi in ce saptamana esti.

Daca iti doresti sa castigi o sedinta foto pentru micutul tau, nu trebuie decat sa ne trimiti o fotografie cu copilul tau pe office@chocolatekids.ro. Copii trebuie sa aiba varste cuprinse intre cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani. Concursul se desfasoara in perioada 22 mai - 1 iunie 2009.

Cele doua premii constau in sedinta foto, imaginile pe suport electronic si o fotografie format A3, precum si un filmuletz pe care sa-l puteti imparti cu cei dragi si online.. O parte dintre fotografiile realizate vor fi prezentate si in cadrul unui articol ce va fi publicat pe www.kidz.ro.

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.


In clipul de mai jos puteti vedea cateva imagini realizate de artistul Dragos Bratasanu pentru Chocolate-Kids: