De multe ori instructiunile de slabire (le numesc astfel pentru ca nu includ doar dieta, ci mai multe metode asociate) nu sunt adaptate si tipului conformational al persoanei care doreste sa elimine surplusul de kilograme. Ceea ce trebuie sa intelegeti este ca fiecare regiune a corpului prezinta particularitatile sale fiziologice, astfel picioarele pot avea un flux venos modificat datorita intoarcerii venoase in sens invers gravitatie, abdomenul nu este protejat de un perete scheletal si muscular destul de dezvoltat pentru a-i permite cu greu destinderea, partea superioara a bratelor o miscam mai putin, iata deci ca am descris deja cateva zone in care tesutul adipos se va depozita mai mult si mai repede decat in alte zone, cum este de exemplu cea toracica ce este printre ultimele locuri unde se depune (instinctul de supravieturie al organismului care protejeaza organele vitale inima, plamanii).

- Programul de masa si alimentatia haotica. Din fericire din ce in ce mai multe companii incep sa impuna un program pentru masa de pranz si ideal este ca acesta sa se inacdreze undeva intre orele 12 si 14. De asemenea anumite tipuri de alimente predispun la cresterea masei de tesut adipos.

Trucuri pentru a slabi focalizat in zona coapselor si feselor

Se spune ca esti ceea ce mananci. Exista mult adevar in aceasta afirmatie. Alimentele cu un continut mare de grasimi sau combinatii complexe intre tipurile de nutrienti ingreuneaza metabolismul, digestia, tranzitul, sunt toxice pentru organism si efectul asupra siluetei este unul distructiv, favorizand depozitarea lipidelor. Alimente precum: carne de porc si preparate din aceasta, mici sau carne tocata, cartofii (mai ales prajitti, combinand glucidele din amidon cu grasimile din ulei), alunele in dulciuri, prajiturile, cremele dulci, frisca, pateul si conservele, mezelurile, margarina, toate acestea nu sunt indicate intr-un regim zilnic de hrana ci doar consumate ocazional, de pofta. Pentru a elimina lipidele acumulate in aceasta zona trebuie sa va inarmati cu rabdare si cu perseverenta privind dieta. Consumati dimineata alimente precum iaurt si alte branzeturi, miere, o cafea doar dintr-o lingura de boabe cu lapte, un frcut, la pranz un bol de supa, o bucatica mica de friptura la gratar de peste sau pui si o salata mica, la amiaza un iaurt sau cateva fructe ori salata, iar seara leguminoase, lactate, ceai, supe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Un program de exercitii fizice este obligatoriu pentru ca intr-o slabire focalizata este nevoie in continuare de mentinerea tonusului general, chiar daca, sa zicem, ati slabit in rest. Este important sa mergeti mult si cat de repede puteti, sa alergati o jumatate de ora in fiecare zi, iar pentru zona coapselor si funduletului trebuie sa efectuati exercitii speciale. Cititi in acest sens articolul: “Fitness pentru coapse si fundulet”.

Masajul. Acesta este foarte important pentru slabirea in aceasta zona mai ales pentru persoanele ce prezinta acest tip constitutional mostenit. Masajul are doua roluri esentiale pentru slabirea focalizata la acest nivel: ajuta intoarcerea venoasa cu beneficii evidente asupra sanatatii si aspectului picioarelor si totodata mobilizand fluxul sanguin creste si capacitatea de detoxifiere locala si “golire” a depozitelor adipoase; in al doilea rand masajul este indicat pentru slabirea in aceasta zona pentru ca la acest nivel foarte multe femei, dar si barbati, prezinta celulita. Masajul intensifica destramarea retelei de fibrina care a organizat tesutul adipos sub forma de ochiuri, realizand in final ceea ce numim noi celulita. Tocmai prezenta acesteia face extrem de dificila slabirea la acest nivel. Odata eliminata celulita, veti vedea ca procesele de toprie a depozitelor adopiase de la acest nivel va fi mult mai rapid.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri