Homeopatia este o stiinta medicala ce trateaza bolile prin stimularea tendintei naturale de vindecare a organismului, folosind medicamente obtinute din substante de origine minerala, vegetala si animala, preparate prin procedee specifice in laboratoare farmaceutice specializate. Termenul de homeopatie deriva din grecescul homeos, insemnand similar si pathos, care inseamna boala.

Dilutiile sunt Candida CH5, CH9, CH15, CH30. In dilutiile progresive se incepe cu Candida CH5 si se administreaza 3-5 granule o data pe zi, timp de 2-3 saptamani. Daca simptomatologia persista sau candidoza recidiveaza (ori se cunoaste a fi recidivanta frecvent) se continua tratamentul cu dilutiile Candida CH7 sub aceeasi forma de administrare ca mai sus si apoi dilutia CH9.

Se poate administra si un singur tip de dilutii pentru 2-3 saptamani, aproximativ 5 bilute pe zi. De obicei dilutia este aleasa de medicul homeopat in functie de gravitatea candidozei vaginale, de simptomatologia acesteia.

Tratamentul homeopat nu prezinta contraindicatii, ci doar anumite restrictii privind alimentatia, fiind exclus alcoolul, cafeaua si in general produsele care contin cafeina pentru ca inhiba efectul homeopat (ciocoalat, cacao), dar si unele plante precum menta (atentie la pastele de dinti, gume de mestecat, dropsuri sau alte produse). Intrebati medicul homeopat despre micile modificari in stilul de viata personal pe care homeopatia le cere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cum sa slabesti focalizat in zona coapselor si feselor

Detoxifiere si silueta cu doua plante minune

Candidoza vaginala – cauze si remedii eficiente


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri