Am decis sa scriu aceste randuri pentru ca am citit atetea idei despre diete atat in reviste cat si pe forumuri si stiu ca la randul meu le-am citit si eu cu ganduri pline de speranta si vise catre o silueta mult dorita.

Peste toate acestea trebuia in fiecare seara, dupa ce trecuse o jumatate de ora – o ora de la cina (nu trebuia sa mananc mai tarziu de o ora jumatate inainte de culcare, deci cum ajungeam acasa mancam) trebuia sa ies afara si o alta jumatate de ora sa ma plimb pe strazi (aveam aproape un bulevard pe care il strabateam dus-intors, faceam 40 de minute, nu doar jumate de ora cat imi zisese doctorul) in mers foarte rapid, cat puteam eu de repede, ca si cum m-as fi grabit undeva. Uneori, desi nu imi spusese medicul, dimineata faceam gimnastica sa mai imi antrenez si tendoanele si restul muschilor, aveam doua gantere de 3 kg, si intr-o zi faceam aerobic, in alta lucram muschii bratelor, alta data abdomenul si tot asa, astfel incat intr-o saptamana sa cuprind toate zonele corpului.

Si asa a inceput totul. Nu am slabit multe kg pe luna, in jur de doua, medicul mi-a spus ca este maximul de kg care am voie sa-l elimin in decurs de o luna. M-am inarmat cu rabdare si am urmat cu strictete programul, la inceput cu frica fiindca aveam multe afectiuni, iar dupa trei luni din placere caci deja ma simteam extraordinar si desi suna ironic avand in vedere greutatea pe acre o aveam, ma simteam usoara, ca in copilarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Dupa 5 luni (slabisem cam 8 kg) mi-a sugerat sa merg la o sala de fitness si sa incep antrenamentele cardio pe banda dar si cele de forta. Forta se intelege in ce consta, antrenamente cardio incepeau cu mesrul a 3 km, apoi 5 minute de bicicleta si apoi 10 minute de alergat (intai la viteza mica, am inceput cu 8, dar dupa cateva luni reuseam sa alerg deja la 10 km/h, astazi alerg la 12 timp de 45 de minute). Nu m-am oprit niciodata din program, desi simteam la inceput ca o sa cad pe banda, insa medicul imi castigase increderea pana atunci si imi propusesem ca orice s-ar intampla sa nu ma abat de la program.

Am ajuns la 55 de kilograme in doi ani si aproape 7 luni (n-am sa uit niciodata ziua cand am atins 55 de kg fix!), insa nu doar sunt slabuta, ci corpul meu este atat de bine format, cu contururi musculare usoare, sani si fund tonifiat, brate ferme fara acea carne care atarna in spate deasupra cotului, sunt cat se poate de mandra atat de aspectul meu fizic cat si de starea mea de sanatate. Nu m-am mai imbolnavit cu nimic de 7 luni de zile (nici macar o banala raceala) si iau, tot la indicatia medicului, la doua zile, o capsula de vitamine sau calciu cu D3 si vitamina C (alternez, din cand in cand mai iau calciu). A trecut un an si greutatea mea nu s-a schimbat. Sunt fericita, am un iubit innebunit dupa mine, randamentul la locul de munca este mult mai mare si evident, am promovat, traiesc un vis frumos din care nu as vrea sa ma trezesc. Am avut rabdare si o ambitie de fier si asta va sugerez si voua. Mult succes si nu uitati sa consultati medicul inainte de a incerca sa slabiti. Poate regimul meu nu se potriveste oricui, dar eu cred ca da, daca il urmati cu strictete asa cum am facut eu. Va doresc tot binele si multa sanatate.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Emi

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cum sa slabesti focalizat in zona coapselor si feselor

Detoxifiere si silueta cu doua plante minune

Candidoza vaginala – cauze si remedii eficiente


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri