Cu fiecare generatie stilul de viata tinde sa fie din ce in ce mai sendentar. Daca odinioara mijloacele de transport erau mai rare, oamenii mergeau mai mult pe jos, mancarea era mai sanatoasa cu alimente crescute de multe ori in propria gradina si sportul de zi cu zi era mai intens mergand foarte mult pe jos, in zilele noastre datorita computerizarii, dezvoltarii industriale, majoritatea oamenilor merg mai putin pe jos, avand la dispozitie mijloacele de transport in comun, avand job-uri din ce in ce mai sedentare, majoritatea la birou, iar programuil de hrana devine din ce in ce mai haotic.

2. Incalzirea umerilor. Ridicati umerii cat de sus puteti, apoi coborati-i cat mai jos ca si cum ati vrea sa atingeti cu palmele podeaua, dar fara a va cocosa, mentineti coloana dreapta. Repetati miscarile in ritm rapid de cate 16 ori. Mai apoi tineti umerii pe loc si miscati doar cate unul in fata si in spate, alternand, tot 16 repetari, iar la final rotiti umerii spre fata de 8 ori, apoi spre spate de 8 ori, incercand sa descrieti un cerc cat mai mare.

3. Incalzirea bratelor. Intindeti bratele lateral, cu palmele intinse si degetele unite. Rotiti din ce in ce mai mult bratele pana ajungeti sa descrieti cu palmele un cerc cat mai mare. Le rotiti in ambele sensuri, repede, timp de 10 secunde pentru fiecare sens. Apoi duceti mainile pe langa corp. Un brat in ridicati pe langa ureche si incercati sa-l duceti cat mai in spate (fara a indoi cotul), iar cel de jos il veti trage in spate cat de mult puteti (tot fara a-l indoi), ca si cum ati vrea sa atingeti cele doua palme. Faceti miscarea de doua ori, apoi ridicati celalalt brat si trageti in spate de doua ori, si tot asa timp de 10-20 secunde. Miscarile se fac rapid. Uniti apoi palmele in fata si intindeti bratele, caci nu veti avea voie sa indoiti cotul. Le ridicati pe langa ureche si incercati apoi sa le trageti cat mai in spate si cat mai jos. Repetati de 20 de ori aceasta miscare. Uniti-le apoi la spate, tot intinse, apoi ridicati-le cat mai sus. Veti simti unele dureri mai ales la nivelul tendoanelor, dar este semn bun, dovada ca le lucrati corect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri