Va asteptam in fiecare ultim week-end din luna la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa (27-29 noiembrie, 18-20 decembrie).



Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii.


In luna noiembrie la Targul pentru O Viata Sanatoasa va asteapta, ca de fiecare data, noi surprize: in cadrul Targului veti gasi o sectiune complet noua, cu produse alimentare romanesti BIO (sectiune organizata de Asociatia BIO Romania) si vom avea un personaj de poveste care sa-i distreze pe micutii vizitatori (oferit de Teatrul de Papusi Libelula). De asemenea, se va desfasura o campanie de informare privind Turburarile in alimentatie, campanie care se va materializa prin prezenta la eveniment a unui specialist in nutritie care va oferi recomandari practice asupra modului de alimentatie si a unui instrument de screening specializat (care poate evalua stilul alimentar), campanie oferita de www.medicpentrutine.ro.


Noi va oferim un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end.
Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile.
Intrarea este libera.