Aceasta dieta este potrivita persoanelor carora le place sa manance, celor pentru care lupta cu poftele este deosebit de grea sau acelor persoane care obisnuiau sa manance mult.

Aceasta dieta este potrivita persoanelor carora le place sa manance, celor pentru care lupta cu poftele este deosebit de grea sau acelor persoane care obisnuiau sa manance mult.

Asa cum ii spune si numele, aceasta dieta va permite sa mancati la fiecare trei ore din zi, astfel veti avea 5 mese pe zi (masa de dupa pranz nu este obligatorie, ci doar optionala in zilele solicitante), dintre care cele trei principale: micul dejun, pranzul si cina, iar intre acestea, respectand intervalul de trei ore intre mese, aveti voie la doua gustari. Este indicat ca atunci cand urmati aceasta dieta chiar sa mancati la fiecare 3 ore, fara a sari vreo masa. Desi poate vi se pare ca aceasta dieta impune o cantitate mare de alimente si implicit un numar mare de calorii, in esenta nu este chiar asa, caci veti vedea mai jos ce alimente puteti consuma si in ce cantitati. Organismul, in cazul dietelor drastice, de infometare, reactioneaza ca si cum ar fi in situatia unei infometari (chiar asta se intampla), astfel ca genetic este programat sa creeze depozite pentru a rezista situatiilor “grele”. Asadar, dietele prin infometare au ca rezultate final… formarea depozitelor adipoase, ci nu slabirea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Dieta la trei ore urmareste tocmai acest principiu al organismului pe care il detinem de la stramosii nostri, pentru care depozitele adipoase reprezentau sursa de supravietuire in cazul unor vremuri de foamete. Prin aceasta dieta “asigurati” organismul ca are toti nutrientii, vitaminele si mineralele de care are nevoie, astfel ca depozitele nu-si mai au rostul.

Dieta la 3 ore

Ce aveti voie sa mancati la micul dejun:

- Un ou, de preferat fiert, evitati prajirea acestuia in ulei, eventual il puteti prepara doar in teflon, fara a adauga niciun strop de ulei sau alt tip de grasime (unt, margarina, cascaval etc.);
- Doua fructe;
- Un bol mic de cereale cu lapte;
- Doua briose cu fructe;
- Doua felii de paine cu branza, dulceata sau miere;
- Cateva felii de branza de vaca si masline;
- O bucata de piept de pui la gratar;
- O salata de legume cu branza si carne de pui la gratar.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Puteti bea o ceasca de cafea, o cana cu lapte, o cana cu ceai sau un pahar mare de suc natural (preparat in casa). Alimentele de mai sus nu se consuma toate odata, ci alternandu-le de la o zi la alta. Spre exemplu intr-o dimineata consumati un bol de cereale cu lapte sau iaurt, in urmatoarea doua fructe, apoi in urmatoarea zi doua briose cu fructe etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri