La inceput de primavara, Maggi ofera ocazia tuturor copiilor din Bucuresti de a-si demonstra intr-un mod relaxant si distractiv dragostea fata de mamele lor. Astfel, incepnd cu 27 februarie, cei mici se vor putea bucura de un iubirometru urias in forma de inima, in Parcul Cismigiu. Prin doar o simpla imbratisare a iubirometrului, copiii vor fi surprinsi de mesaje amuzante. Iubirometrul Maggi ii va astepta pe toti copiii, prietenii si vecinii lor in Parcul Cismigiu pna pe 1 martie!

La inceput de primavara, Maggi ofera ocazia tuturor copiilor din Bucuresti de a-si demonstra intr-un mod relaxant si distractiv dragostea fata de mamele lor. Astfel, incepând cu 27 februarie, cei mici se vor putea bucura de un iubirometru urias in forma de inima, in Parcul Cismigiu. Prin doar o simpla imbratisare a iubirometrului, copiii vor fi surprinsi de mesaje amuzante. Iubirometrul Maggi ii va astepta pe toti copiii, prietenii si vecinii lor in Parcul Cismigiu pâna pe 1 martie!

„Cu totii am fost copii si cu totii ne amintim, sau stim din povestirile parintilor, de declaratiile curate, directe si simple pe care le faceam mamei când eram mici. Nu foloseam cuvinte mari, ci ne inspiram din realitatea care ne bucura existenta la vremea aceea. Maggi le invita pe toate mamele sa isi aminteasca de copilarile si, prin intermediul celor mici, sa se bucure pentru o clipa de gesturile inocente ale acestora in incercarea de a-si dovedi dragostea. Printr-o simpla imbratisare, Iubirometrul Maggi le va spune intr-un mod amuzant celor mici cât de mult isi iubesc mamele”, declara Alina Dragomir, Senior Brand Manager Maggi.

Cele mai iubite mame sunt premiate de Maggi! In perioada 27 februarie – 9 aprilie 2010, Maggi le va oferi saptamânal 10.000 euro si mobila de bucatarie sau electrocasnice in valoare de 1500 euro, pentru a face viata mai frumoasa intregii familii! Trebuie doar sa trimita codul unic de pe oricare dintre produsele Maggi participante la promotie prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote), www.maggi.ro sau trimite ambalajul prin posta la C.P.5 – O.P.15, Bucuresti. Primii 1000 de participanti vor primi garantat un blender!

Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro, www.cautpromotii.ro, www.infopromotii.ro si la Infoline: 08008 637 853 (apel gratuit din reteaua Romtelecom). Valoarea totala bruta a premiilor este de 436.404 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri