Active Center si Body Art Wellness Club RIN Grand Hotel si-au unit fortele, entuziasmul si experienta pentru a oferi un program acvatic complex si unic destinat gravidelor/cuplurilor, bebelusilor/copiilor pana la 3 ani.
o Repetitia exercitiilor de baza - sesiunile acvatice repetitive asigura prin programul de gimnastica in apa dezvoltarea capacitatilor de plutire, inot si scufundare ale bebelusului.
o Joaca spontana in apa
o Relaxarea
Programele Aqua Active sunt unice pentru ca au fost dezvoltate de Vania Limban. Vania este una dintre cele mai experimentate moase din Romania. Este pasionata de miracolul nasterii in general, ca si al nasterii in apa in particular.
Ea si-a asumat misiunea personala de a revela fiecarei gravide puterea interioara de a aduce pe lume copii sanatosi printr-o nastere in apa, dar si bucuria pastrarii feminitatii in perioada de sarcina printr-un program de exercitii acvatice speciale, oferite de Vania impreuna cu echipa sa de profesori de inot si kinetoterapeuti dedicati.
Active Center a fost infiintat de Vania si este centrul cu cel mai bun program de pregatire prenatala sau refacere postnatala din Bucuresti. Are cea mai larga oferta de servicii:
- Pentru gravide: gimnastica, masaj, cursuri de ingrijire bebelus / puericultura, cursuri de pregatire a nasterii, gimnastica acvatica;
- Pentru bebelusi: gimnastica si masaj, comunicare cu bebelusul, gimnastica acvatica;
- Pentru mamici: gimnastica postanatala, gimnastica de reeducare a perineului, consiliere in cazul unor probleme de alaptat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Programul se desfasoara in siguranta. Piscina Body Art Wellness Club din incinta RIN Grand Hotel aleasa de Vania pentru acest program este aparte, cu masuri de securitate si igiena sporite, cu temperatura mai ridicata decat intr-o piscina obisnuita. Piscina este generoasa, iar adancimea ei este optima, programul acvatic fiind lipsit de riscuri pentru persoanele care nu au abilitati de inot.
Body Art Wellness Club este centrul de fitness si relaxare al celui mai mare hotel din Europa, RIN Grand Hotel si este deschis 24 de ore din 24. Combinand filosofiile traditionale cu stilul de viata modern, Body Art Wellness Club doreste sa aduca un echilibru in viata fiecaruia. Pentru a te ajuta sa iti relaxezi mintea si corpul, Body Art iti pune la dispozitie piscina, jacuzzi, sauna, precum si sala de fitness, aerobic, spinning.

Va puteti bucura si de testarea gratuita a programelor Aqua Active ca si de multe alte surprize. Locurile sunt limitate, de aceea va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la numarul de telefon: 0731.111.113. Detalii pe www.activecenter.ro si www.body-art.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri