Active Center si Body Art Wellness Club RIN Grand Hotel si-au unit fortele, entuziasmul si experienta pentru a oferi un program acvatic complex si unic destinat gravidelor/cuplurilor, bebelusilor/copiilor pana la 3 ani.

Active Center si Body Art Wellness Club – RIN Grand Hotel si-au unit fortele, entuziasmul si experienta pentru a oferi un program acvatic complex si unic destinat gravidelor/cuplurilor, bebelusilor/copiilor pana la 3 ani.

Lansarea noului program Aqua Active va avea loc joi, 4 martie 2010, ora 18.00 la piscina Body Art Wellness Club – RIN Grand Hotel, din Str. Vitan-Barzesti nr.7D, Bucuresti, Sector 4. Va asteptam sa participati la evenimentul de lansare a programelor acvatice pentru gravide si bebelusi, unde va asteptam cu un cocktail, o prezentare de moda pentru gravide si o tombola unde aveti sansa sa castigati un abonament acvatic pentru gravide sau bebelusi.


Care sunt programele Aqua Active, ce cuprind si de ce sunt unice?

- Aqua Active Mom este conceput pentru a conferi gravidelor o stare de bine si relaxare, de tonifiere si incredere. Miscarea in apa este libera si lejera, conduce la imbunatatirea circulatiei, atenuarea durerilor de spate, a tensiunilor musculare si articulare, precum si a senzatiei de picioare umflate. Exercitiile pregatesc musculatura ce va fi antrenata in timpul nasterii.

- Aqua Active Baby da posibilitate bebelusului sa descopere inca din primele luni de viata cea mai naturala si mai libera miscare, care-l ajuta sa se dezvolte sanatos si sa isi cladeasca increderea in sine. Copiii care practica inotul timpuriu prezinta efecte vizibile la nivelul inteligentei, concentrarii, agilitatii si abilitatilor perceptuale. Se dezvolta emotional, social si fizic mai armonios.

Programul Aqua Active Baby este unic in Romania. El aplica principii descoperite printr-o activitate acvatica sustinuta de cativa ani cu bebelusii. Metodele de abordare au puncte de referinta comune cu Metoda Birthlight.

Principiile de baza ale programului, care au ca obiectiv dezvoltarea si transformarea reflexelor naturale de natatie ale bebelusului (www.activecenter.ro Blog/ Categoria Bebelusi activi) in miscari constiente sunt urmatoarele:
o Mimetismul prin implicarea si participarea directa a unuia dintre parinti in timpul sesiunilor acvatice, bebelusul isi dezvolta abilitatile kinetice preluand mimetic miscari de la parintele sau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri