Multe persoane prefera sa se trateze naturist din mai multe considerente, cum ar fi acelea ca produsele naturiste sunt mai putin agresive, mai putin toxicesi... promit uneori mault mai multe decat medicamentele. Insa fiecare ar trebui sa constientizeze ca orice domeniu are si limite, la fel si medicina naturista.

Multe persoane prefera sa se trateze naturist din mai multe considerente, cum ar fi acelea ca produsele naturiste sunt mai putin agresive, mai putin toxice si... promit uneori mult mai multe rezultate decat medicamentele. Insa fiecare ar trebui sa constientizeze ca orice domeniu are si limite, la fel si medicina naturista.

Cu toate ca in multe articole se zvoneste ca exista produse naturiste pentru orice boala, inclusiv cancerul in stadii avansate si cu toate ca multi producatori vin cu “solutii naturiste” pentru a trata ceea ce nici operatia chirurgului nu poate, totusi cred ca fiecare pacient ar trebui sa fie constient de faptul ca uneori se intrece limita privind puterea de vindecare a acestor produse naturiste.

Un alt aspect destul de rar discutat privind medicina naturista se refera la interactiunea produselor naturiste cu cele medicamentoase, de exemplu o persoana cu ciroza si alte afectiuni asociate vrea sa faca un tratament naturist de stimulare a rezistentei organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Va prezentam cateva reguli pe care ar trebui sa le stiti atunci cand apelati la terapiile natrusite.

Si terapiile naturiste au limitele lor, precum si efecte secundare

Natura ne ofera substante vindecatoare deosebit de eficiente, dar si otravuri foarte puternice, uneori aceste doua tipuri de substante regasindu-se chiar in aceeasi planta. Astfel ca unele produse naturiste necesita procesare, dar tocmai aceasta procesare le determina sa nu mai fie... naturiste. Un alt aspect este cel al dozelor. Unele plante contin substante care ar putea vindeca anumite boli, insa concentratia acelei substante este mult prea mica pentru ca efectul sa fie obtinut. Astfel multe terapii cu plante functioneaza mai mult pe efect placebo, caci dozele de substante active sunt foarte mici. Vestea buna este aceea ca daca folositi cu regularitate produse naturiste, preventia multor boli este indeplinita.

Agravarile simptomelor dupa folosirea tratamentelor naturiste nu reprezinta neaparat un semn rau

Unele remedii naturiste incep a-si face efectul prin activarea unor procese pe care pacientul le resimte prin accentuarea unor simtome. Insa aceasta stare de rau mai accentuata nu ar trebui sa dureze mai mult decat 2-3 zile, caci in cazul acesta inseamna ca nu avem de-a face cu procese de vindecare, ci chiar cu agravarea bolii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri