Sunt insa cateva “trucuri” care fac dintr-un astfel de concediu unul de neuitat, odihnitor si totodata plin de idei utile.

Timpul cu familia ta

Planuri de reusita

Cand vorbim de reusite intr-o familie, ne referim la toti membrii acesteia, indiferent de varsta si mai ales ne referim la modul cum i-am sustinut pe ceilalti in drumul lor spre succes. Ceea ce face o familie atat de puternica este uniunea si sustinerea, caci nimeni nu este singur acolo. A invatata sa comunicati intre voi, sa ii respectati nevoile celuilalt si sa nu ii refuzati ajutorul cand il cere ori sa stiti sa cereti atunci cand aveti nevoie – toate acestea pot constitui piloni importanti in succesul personal, dar si al celorlalti. Apoi... faceti planuri alaturi de cei dragi, cateva propuneri pe o foaie pentru noul an. “Programarea” informatiilor pare a fi o puterea pe care fiecare dintre noi o detinem intr-un mod neexplicat, poate chiar miraculos. Va invit sa cititi articolul: "Subconstientul - puterea incredibila a mintii umane".

Organizati activitati pe care sa le faceti impreuna cu familia

Incercati sa gatiti impreuna, sa va rezolvati problemele impreuna, sa va distrati sau sa creati impreuna si, de ce nu, sa va jucati impreuna. Daca veti icnerca sa va aduceti aminte cateva momente din copilarie alaturi de parinti, primele care va vin in minte sunt cele legate de joaca. Si copiii vostri au nevoie de astfel de amintiri.

Stabiliti cel putin o zi pentru a lua masa in familie

Daca nu se poate sa luati masa in familie in fiecare seara, macar duminica sa fie zi de reuniune a intregii familii. Este important sa ii tineti alaturi pe cei dragi. Cu ocazia Sarbatrilor posibilitatea de a va intalni mai des cu toti membrii familiei si de a petrece timpul impreuna este mult mai mare. Profitati de aceasta ocazie.