Cine crede ca minunile exista nu se inseala. Sa fie oare voia intamplarii, sau Cineva vegheaza atent asupra vietilor oamenilor si miscarilor cosmice? Nu putem sti care este adevarul, avem posibilitatea de a alege sa credem sau nu, dar un lucru este cert: miracole exista!

Asa s-a intamplat acum ceva vreme, cand tehnica avortului si legislatia nu erau ca in zilele noastre si tehnicile medicale functionau altfel. Inainte de anii ’90, atunci cand se facea un avort in lunile avansate de sarcina, se scotea cu o seringa lichid amniotic si se introduce in loc solutie salina care ar fi trebuit sa “arda” pruncul, sa il omoara, urmand ca la scurt timp sa fie “nascut” mort, intr-o faza prematura de dezvoltare. Exista insa micuti care au supravietuit miraculor acestor incercari, care astazi traiesc, isi spun povestea vietii lor, fiind oameni sanatosi si frumosi.

Povestea fetitiei supravituitoare a trei incercari de avort

Amy Charlton este astazi o femeie care lupta cu inversunare pentru dreptul copiilor nenascuti, ea fiind un real exemplu. Mama ei a incercat sa o avorteze in 1975, folosind metodele avortive de trei ori la rand, asteptand sa apara inumanul rezultat. Amy insa a sfidat moartea! Trebuia sa nu mai vada, sa fie paralizata, sa isi piarda functiile organelor, dar ea traieste si astazi e bunica!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai valoroasă expoziție din istoria Art Safari se vede în această toamnă! Călărie, muzică și noblețe la Karpatia Horse Show 2022 Un festival ecvestru pentru toată familia! Art Safari își deschide porțile din 23 septembrie, pentru a doua oară în acest an!

Gianna Jessen – a supravietuit unui avort in luna a saptea

In 1977 mama fetitei, la doar 17 ani, ramasa insarcinata, a hotarat sa avorteze in luna a saptea, folosind metoda solutiei saline. Fetita insa nu s-a nascut moarta si micuta a fost dusa la spital. Avea probleme serioase, o varsta prematura la care cu greu se supravietuia in acea vreme, medicii preconizand ca nu va merge, nu va vorbi si nu va vedea niciodata. Insa fetita a continuat sa fie dovada minunilor vietii, astfel ca sustinuta si ingrijita cu dragoste de parintii adoptivi Gianna astazi este o femeie sanoatoasa, care vede, vorbeste, merge si chiar danseaza. A reusit sa invinga sindromul cerebral de la nastere si astazi lupta impotriva avortului.

Celebrul caz Annei Rosa Rodriguez


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri