Specialistii nutritionisti au facut ultime cercetari in domeniul nutritiei si au descoperit ca persoanele cu anumite obiceiuri au rezultate cu pana 50% mai rapide fata de altele persoane la urmarea aceleiasi diete.
Atunci cand o persoana hotaraste sa tina o dieta, este foarte important ca noul regim alimentar sa ii asigure si sanatatea pe tot parcursul timpului in care elimina kilograme, cat si dupa aceasta perioada (efectele la timp lung).

In lipsa sanatatii, orice rezultat al dietei se anuleaza, apare efectul yo-yo iar persoana respectiva nu mai poate continua cu un program nutritional datorita modificarilor metabolice patologice suferite.

Atunci cand o persoana tine o dieta, intreg metabolismul acesteia se modifica, de aceea este foarte important sa faca o alegere corecta. De asemenea micile comportamente alimentare fac diferenta: cate pahare de apa se beau pe zi, daca se beau inainte, in timpul sau dupa masa, daca dieta este sau nu asociata cu un program de sport, daca este ajustata caloric pentru consumul personal de energie etc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Metoda care iti sporeste rezultatele dietei cu 50%

Specialistii nutritioisti au facut o descoperire uimitoare in timpul analizarii datelor unor persoane care tineau diete: obiceiul paharului cu apa.

Obiceiul paharului cu apa

Se pare ca daca doriti sa slabiti de doua ori mai repede trebuie sa deprindeti acest obicei.

Mai exact aceste persoane obisnuiesc sa bea in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa plata.

Apoi inainte de fiecare masa aceste persoane beau din nou un pahar cu apa. Probabil ca apa dilueaza sucurile gastrice, astfel pofta de mancare scade.

Alte sfaturi sanatoase:

- Consumati 2 litri de lichide pe zi, de preferabil doar apa plata in timpul dietelor;

- Eliminati preparatele prajite din alimentatie;

- Eliminati mezelurile si preparatele care contin conservanti;

- Mancati o zi pe saptamana numai fructe sau legume crude (va alegeti ori fructe, ori legume);

- Mancati zilnic doar un fel de mancare cu carne, preferabil la masa de pranz;

- Asociati intotdeauna o dieta cu un program de sprot.




Un articol de Iulia Dibu

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Sursa: Healthy.ro - suplimentul de sanatate di diete by Kudika.

Cititi si alte articole pe Healthy. Noi va recomandam:

7 Alimente care te ajuta sa dai coleceii jos
Mituri doborate despre suplimentele de slabit
Slabeste frumos si sanatos - Plan de meniu zilnic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri