Pielea ne arata adesea semne despre starea noastra de sanatate. O piele frumoasa, tanara, cu o culoare definita, fara descuamari apartine in general unui corp sanatos.
Petesiile si petele mici vasculare pot indica fie o boala autoimuna, fie o problema de coagulare a sangelui. Intotdeauna acestea trebuie investigate cat mai rapid. Ele apar ca mici firisoare (vase) sparte ce se vad imediat sub piele. Intotdeauna cand apar astfel de semne trebuie sa mergeti la medic.

Petele pigmentare si depigmentare

Petele pigmentare sau depigmentare de la nivelul pielii indica adesea fie o infectie fungica, fie chiar o reactie autoimuna sau de alta natura (vitilogo de exemplu). De asemenea si in aceste situatii trebuie consultat medicul.

De fiecare data cand observati aparitia unei bube la nivelul pielii care nu este un simplu “cos”, poate sa semene, sa fie mai mare, sau poate sa nu semene cu un “cos”, insa de fiecare data trebuie anuntat medicul.

Sursa: healthy.ro

Cieste si alte articole pe Healthy - Suplimentul de Sanatate si Diete by Kudika. Noi iti recomandam:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior

5 Semne nebanuite ale stresului
Afla si tu despre Vitamina Bunei Dispozitii
5 Factori des intalniti care te imbatranesc mai repede


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri