Dragi prieteni, inainte de toate, va multumesc pentru cele cateva minute pe care sper sa mi le acordati urmarind filmuletul atasat aici si citind randurile de mai jos.

Adresez acest mesaj tuturor din dorinta de a convinge pe cat mai multi sa participe la un Mars al Tacerii, care va avea loc duminica, 8 mai, incepand cu ora 12.00, in Bucuresti, Piata Victoriei.

Daca locuiti in provincie/strainatate, nu-i nimic!: rugati-va prietenii care sunt in Bucuresti sa participe ei in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi...

In conditiile in care Romania a ocupat, pentru a doua oara in decurs de 4 ani, locul intai in U.E. in privinta mortalitatii infantile, trebuie sa se ia masuri pentru a reduce rata, inadmisibil de mare. Acest Mars al Tacerii este un prim pas catre aceasta schimbare atat de necesara!

Pentru a putea trage un semnal de alarma, avem nevoie de minim 578 de participanti (acesta este numarul copiilor deveniti ingeri, ale caror nume se afla pe pagina dedicata lor) astfel incat fiecare persoana care va participa, sa mearga in memoria unui copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Dar va imaginati cum ar fi sa se stranga 2848 de oameni care sa mearga in memoria celor 2848 de copii cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani, dintre care 2078 de copii cu varsta cuprinsa intre 1 zi si 1 an (cati s-au stins numai anul trecut)?

Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai impresionant si impactul va fi mai mare!

Dragi parinti de Ingeri, stiu cat de greu va fi...STIU!..dar indraznesc sa cred ca Iubirea pentru ingerasii nostri va fi mai mare decat durerea si ca veti participa la acest dureros dar necesar Mars al Tacerii!

Dragi prieteni, onorati impreuna cu noi memoria copiilor deveniti Ingeri! Sprijiniti parintii de Ingeri in acest Mars! Sprijiniti cauza lor! Fiti Ingeri pe Pamant, pentru Ingerii din Ceruri...

Daca aveti cont pe Facebook, va rog sa accesati pagina aceasta si sa confirmati participarea, postand un mesaj


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri