Aloe Vera este o planta cunoscuta din antichitate pentru efectele sale benefice asupra organismului, fiind utila atat in preventia sau tratarea unor boli, cat si pentru frumusete si mentinerea tineretii.

Aloe Vera este o planta cunoscuta din antichitate pentru efectele sale benefice asupra organismului, fiind utila atat in preventia sau tratarea unor boli, cat si pentru frumusete si mentinerea tineretii.

Aloe vera este bogata in substante puternice, cu efecte antioxidante, antisenescenta, anticancerigene, substante care intervin in mentinerea sanatatii si vivacitatii. Aloe vera este utila atat consumata sistemic, cat si aplicata local.

14 Beneficii tamaduitoare cu Aloe Vera

Pentru ca Aloe vera intervine in numeroase situatii de dezechilibru organic, vom enumera mai jos beneficiile acestei plante (se consuma doar gelul). Ceea ce trebuie sa stiti, ca in cazul oricarui tratament naturist, este faptul ca Aloe nu reprezinta un tratament exclusiv pentru o afectiune, ci trebuie corelata cu alte metode/tratamente. Iata beneficiile acestei plante:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

- Aloe in comprese calde cu ceai concentrat de 10 ori de soc combate celulita. Se recomanda de doua ori pe saptamana aceste comprese, apoi acoperiti zona respectiva in celofan. Se tin cat mai mult posibil.

- Aloe imbunatateste digestia. Prezinta substante nutritive benefice pentru flora intestinala, dar si pentru mucoasa gastrica.

- Mentine tineretea. Se recomanda ca 3 dimineti pe saptamana sa beti un suc facut din jumatate de pahar de gel de aloe si jumatate de pahar de suc natural de fructe facut in casa.

- Aloe prezinta proprietati antibacteriene si antiinflamatorii. Gelurile de aloe reduc local inflamatiile, putand fi utilizat pentru persoanele cu piele sensibila;

- Aloe reduce acneea, se recomanda tratament cu aloe alaturi de tratamentul indicat de medicul dermatolog;

- Aloe este utila in ulcerul gastric sau in gastrite, facilitand efectele medicamentelor si procesele de vindecare;

- Combate candidoza: aloe stimuleaza echilibrul florelor bacteriene din organism;

- Amelioreaza colita, diverticulita, boala Crohn, sindromul de colon iritabil;

- Aplicata pe piele, previne imbatranirea, ridurile, aparitia petelor pigmentare;

- Intareste imunitatea;

- Aloe este folosita in tratarea simptomelor la menopauza;

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri