In perioada 20 octombrie 2011 (ora 14:00) – 11 noiembrie 2011 (ora 23:59) va invitam la o campanie nationala online de promovare a lecturii pentru copii! Suprindeti-va copilul sau copiii intr-o fotografie care sa prezinte/ sa sugereze relatia cu cartea si lectura. Postati-o pe wall-ul contului Boko de pe Facebook, cu mentiunea: Nume Prenume copil/copii, varsta, localitate. Rugati-va prietenii sa va dea cat mai multe „Like”-uri la poza si puteti caştiga urmatoarele premii:

1. Toti participantii care posteaza poze pe wall-ul Boko beneficiaza de o reducere de 50 lei la taberele de schi din sezonul 2011-2012 realizate de Progressive Sports.

2. Primii 3 castigatori ale caror poze au cele mai multe Like-uri vor primii urmatoarele jucarii din partea magazinului online Picus.ro: un puzzle din lemn, un leagan copil, un set mobilier papuşi jucărie (jucariile sunt recomandate pentru varsta de peste 3 ani).

3. Primele 10 poze cu cel mai mare numar de Like-uri, adunate pana la 11 noiembrie vor caştiga un pachet cu carti din partea Boko si Consiliului Interntional al cartii pentru copii si tineret (IBBY).