28 Decembrie 2023 publicat în Nastere 1 share-uri

Seria de povesti de mama continua cu povestea lui Mada despre alegerea maternitatii potrivite si nasterea celor doi baieti gemeni ai sai.

Scopul acestor povesti este de a impartasi informatii pretioase si sfaturi cu celelalte mamici din comunitatea Mami si Copilul care se pregatesc pentru o viitoare nastere sau sarcina.

Sunt atat de multe de povestit si cu siguranta sunt multe mamici de gemeni care au trecut prin situatii asemanatoare, dar si multe viitoare mamici de gemeni cu sute de intrebari la care nu vor gasi raspuns decat dupa ce vor trece prin toate etapele.

Voi povesti pe scurt despre sarcina si voi detalia mai mult nasterea… care m-a marcat.

Am pierdut o sarcina la 9 saptamani. Nu se stiu cauzele exacte, dar s-a pus accent pe tiroidita si pe faptul ca aceasta ar fi putut duce la oprirea din evolutie a embrionului. Dupa trauma prin care am trecut la chiuretaj, numai norocul a dat peste mine sa am o doamna doctor incredibila. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  În Râmnicu Vâlcea se amenajează un Centru de logopedie pentru copiii cu tulburări de vorbire Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Sursa foto articol: Zmanovski Anton/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri