Nasterea este o experienta in viata unei femei, dar, daca te confrunti pentru prima data cu aceasta, de la sfarsitul lunilor de sarcina te pot cuprinde nelinistile si frica de a aduce pe lume un copil. Daca vrei sa ai o nastere cat mai naturala trebuie sa incepi prin a scapa de aceasta teama nejustificata.
Ai nevoie de dragoste si sustinere morala!

Daca vei fi inconjurata de persoane apropiate dispuse sa te sustina oricand din punct de vedere emotional si sa te incurajeze vei face fata mult mai bine travaliului. Evita persoanele care tind sa-ti povesteasca experiente neplacute si sa te descurajeze in legatura cu nasterea. Insista sa fii insotita de partener sau de o persoana apropiata care sa te sustina pe parcursul nasterii.

Fa-ti un plan de nastere

Discuta cu medicul tau si stabiliti impreuna care este metoda cea mai potrivita de a naste pentru tine, daca vei avea sau nu nevoie de cezariana, daca sa recurgi la anestezia epidurala pentru diminuarea durerilor cauzate de travaliu. Ia in considerare atat avantajele cat si dezavantajele fiecarei decizii in parte.

Ai grija sa te gandesti cu ceva timp inainte ce anume o sa ai nevoie la maternitate si bagajul il poti face cu cateva luni inainte; nu lasa totul in ultimul moment- poti omite ceva important. Afla de aici ce ar trebui sa contina bagajul pentru maternitate.

Fii optimista!

Cel mai bine este sa fii ocupata mereu pentru a nu-ti indrepta gandurile spre temeri si griji. Incearca sa te destinzi, citeste carti sau uita-te la filme. Nu le permite celorlalti sa-ti povesteasca istorioare cu nasteri care nu s-au desfasurat bine si nici nu citi carti sau viziona filme cu aceasta tematica.

Un articol de Simona Prodanoiu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri