Nasterea ar trebui sa reprezinte pentru fiecare femeie in parte, un moment de sarbatoare si fericire. Dar perioada de sarcina si nasterea aduc mamei modificari importante atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic. Astfel, pentru a se bucura deplin de miracolul de a da viata, cuplul ce asteapta un copil trebuie sa se pregateasca temeinic.

Fiecare femeie este diferita in felul ei, dar fiecare poate sa invete sa se relaxeze. Prin aceasta tehnica oboseala musculara este redusa, stresul dispare si durerea diminua.

E bine sa incepi tehnicile de relaxare intr-un spatiu linistit. Progresiv, pe masura ce iti cunosti propriul corp si realizezi ceea ce te relaxeaza mai bine si ce nu, poti sa contini exercitiile in locuri din ce in ce mai agitate si galagioase. Daca reusesti la sfarsitul cursurilor sa te relaxezi in astfel de locuri, inseamna ca tehnicile de relaxare vor da roade cand va veni momentul.

Cursurile Lamaze sunt dedicate pentru oricine se pregateste sa intampine un copilas- frecventand aceste cursuri vei fi bine pregatita pentru experientele noi si dificile ce vor aparea in cursul sarcinii si travaliului, dar si in perioada de dupa nastere.

Un articol de Simona Prodanoiu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri