Ingrijirea unui bebelus este dificila si adesea mamicile se confrunta cu tot felul de dificultati, mai ales daca se afla pentru prima data in postura de mama. Nevoile bebelusului nu tin cont daca e zi sau noapte, de ora si de programul farmaciilor. Asadar este bine sa ai tot timpul la indemana o trusa cu cele mai importante produse pentru ingrijirea bebelusului.

- Ser fiziologic – serul fiziologic se foloseste pentru necesitatile igienice ale micutului, in special pentru curatarea ochilor, nasucului etc.

- Betisoare de ureche cu opritor, utile pentru curatarea zilnica a urechii copilasului. Se recomanda sa aveti grija la depozitarea betisoarelor, caci daca prind microbi pot infecta urechea copilului.

- Siropuri medicinale – pentru tratarea colicilor sau a febrei;

- Glicerina boraxata pentru tratarea aftelor bucale;

- Unghiera si pompa pentru nasuc;

- Un cantar pentru a monitoriza cresterea in greutate a copilului;

- O geanta izoterma pe care o poti lua oricand cu tine pentru a depozita papica bebelusului.

Se recomanda ca in perioada preeruptiva a dintilor sa tamponati dupa fiecare alaptare gingiile micutului cu ceai de musetel si o fasa curata.

Un articol de Iulia DIBU

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri