Dar pentru ca o nasterea este un moment unic, chiar daca ai mai multi copii, pentru fiecare din ei este special, ar fi minunat sa il imortalizezi si totodata sa asiguri conditiile de sanatate atat pentru noul venit, cat si pentru tine si intreaga familie.

Ce ar trebui sa stii inainte de a naste?

De asemenea ar trebui sa te asiguri ca vei avea un sprijin in ziua nasterii. Indicat ar fi partenerul, dar daca sunt situatii in care acesta nu poate, gasiti o persoana draga voua care sa va ajute. Apoi, la venirea acasa, trebuia sa lasati toti membrii familiei sa va ajute.

Trebuie sa aveti facut, impreuna cu medicul si partenerul, Planul Nasterii.

De asemenea trebuie sa te pregatesti pentru momentele de neuitat. Astfel persoana care participa alaturi de tine la nastere poate face poze sau chiair poate firma anumite momente (taierea cordonului, primul tipat, prima tinere in brate etc.).

Nasterea este un moment minuntat!

Nu uita sa te bucuri. Priveste nasterea ca pe un moment minunat, chiar daca este un moment dureros, chiar daca silueta ta are ceva de suferit si primele luni vei fi destul de obosita. In fond, obtii in schimb ceva mult mai frumos: un copil care te va face viata frumoasa si... plina de adrenalina.