13 Septembrie 2013 publicat în Sarcina 16 share-uri

Fundatia Crucea Alba, Crucea Rosie Filiala Sector 6 si NUTRICIA dau startul in luna septembrie programului de consiliere perinatala SAMAS - Sanatate pentru Mame si Sugari. Proiectul a fost conceput pentru a oferi mamelor si viitoarelor mame servicii esentiale de sanatate in perioada maternitatii.

In cadrul acestui program, in perioada septembrie 2013 – februarie 2014, 60 de asistenti medicali se vor specializa prin modulele de formare SAMAS, iar la final vor ficapabili sa furnizeze servicii de sanatate viitoarelor si proaspetelor mame din comunitatea lor, atat in cadrul spitalului sau cabinetelor in care profeseaza, cat si in mod independent. Educatia si nutritia perinatale sunt competentele capatate in urma absolvirii celor 2 module, ambele creditate EMC.

Programul SAMAS raspunde unei cereri latente pentru astfel de servicii de sanatate. SAMAS isi propune cresterea gradului de educare a mamelor, serviciile imbina educatia pentru sanatate in sarcina, pregatirea corpului pentru nastere precum si suportul dupa nastere cand proaspata mama are nevoie de indrumare pentru a-si alapta bebelusul si a-i diversifica alimentatia corect dupa primele 6 luni de viata”, declara Ana Maita, Purtator de Cuvant al programului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

„Fiind o companie producatoare de formule de lapte pentru copii, intentia noastra merge dincolo de performanta afacerii. Cu o experienta de peste 100 de ani in nutritia specializata ne simtim responsabili sa contribuim la asigurarea unui inceput optim pentru o viata mai buna a generatiilor viitoare.

Suntem cu adevarat preocupati de conditiile intampinate de femeile insarcinate, mame si copii, in Romania si, de aceea, cautam in permanenta parteneri responsabili alaturi de care sa ne canalizam resursele”, sustine Olivier Gachon, din partea NUTRICIA.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri