24 Februarie 2023 publicat în Sarcina 5 share-uri

Iata ce beneficii pot avea suplimentele de DHA in sarcina sau acid docosahexaenoic, cand se administreaza si alte informatii utile.

Ce este acidul docosahexaenoic?

Acidul docosahexaenoic (DHA) este un acid gras Omega-3. Acizii grasi din familiile Omega-3 si Omega-6 sunt necesari pentru o dieta sanatoasa. Alimentele care furnizeaza acizi grasi Omega-3 includ uleiul de peste si anumite uleiuri vegetale si din nuci, in timp ce acizii grasi Omega-6 pot fi gasiti in uleiul de palmier, de soia, rapita si floarea soarelui. Uleiul de peste contine doi acizi grasi Omega-3 – DHA si acidul eicosapentaenoic (EPA). Unele nuci, seminte si uleiuri vegetale contin acid alfa-linolenic (ALA), care poate fi transformat in DHA si EPA in organism.

Acizii grasi Omega-3 pot oferi o gama larga de beneficii pentru sanatate, inclusiv un risc mai mic de boli coronariene si reglarea nivelului de colesterol. Acidul docosahexaenoic (DHA) este esential pentru dezvoltarea creierului in timpul sarcinii si copilariei timpurii. De asemenea, este legat de imbunatatirea sanatatii inimii, imbunatatirea vederii si reducerea raspunsului inflamator. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Susține-ți frumusețea din interior!

Sursa foto: Artie_Navarre/ pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri