In ultimele luni, Hollywood-ul a fost dominat de celebritati gravide si se pare ca trendul burticilor purtatoare de belebelusi continua. Unele dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii si a filmului au devenit mamici in ultimul an si multe alte vedete inca sunt insarcinate. Care e povestea lor, cum ii cheama pe cei mai recenti bebelusi ai vedetelor si cum au aratat celebritatile (de altfel super slabe) cu burtici afla din acest articol: Burtici de Mamici Celebre!

Angelina Jolie a avut parte de “nasterea anului”, pozele cu gemenii cuplului Brangelina fiind vandute revistelor Hello! si People pentru nu mai putin de 10 milioane de dolari, un numar care a batut toate recordurile de gen. Desi Angelina a negat mult timp ca ar fi insarcinata si a incercat timp de luni bune sa isi ascunda burtica crescanda sub rochii lungi si largi sau in spatele gentilor masive, in al doilea semestru de sarcina Angelina a confirmat zvonurile. Cum ii cheama pe cei mai “scumpi” bebelusi? Vivienne Marcheline si Knox Leon. Pentru poza cu burtica Angelinei, click aici.

Cea mai proaspata mamica nu este insa Angelina Jolie, ci cantareata Gwen Stefani, care a adus pe lume o fetita acum 3 saptamani. Pana in ultimele zile de sarcina, Gwen a fost fotografiata la sala de fitness, sarbatorind alaturi de familie si prieteni celebri sau la cuparaturi in oras, desi multe alte vedete isi ascund in ultimele saptamani burtica purtatoare de bebelus, pentru a evita comentariile pe seama aspectului lor. Ce nume i-a pus Gwen fiicei sale? Un nume tipic pentru celebritati, adica unic si original: Zuma Nesta Rock. Pentru poza cu burtica lui Gwen, click aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole interesante de pe Kudika.ro:

Tendintele in machiaj

Jennifer Aniston, aparitie de senzatie

Kudika recomanda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri