1 Februarie 2012 publicat în Tati 67 share-uri

“Dragul meu copil” asa o sa inceapa probabil primul vostru e-mail catre un cont de mail special realizat pentru cei mici.

“Dragul meu copil” asa o sa inceapa probabil primul vostru e-mail catre un cont de mail special realizat pentru cei mici.

Cadoul de peste ani: amintiri intr-o casuta de mail

Din seria “amintiri pentru copii si parinti” Google s-a gandit la adulti si ne ofera o idee mai mult decat geniala. Da, da, ati citit bine: direct de la Google este ideea!

Ce parere aveti despre un cont de mail pentru copiii vostri unde sa trimiteti constant e-mail-uri cu ganduri, povesti, amintiri, poze, videoclipuri, traznai facute de ei sau imagini surprinse in timp ce ei se joaca, dorm, comunica sau mananca? Mai pe scurt orice lucru care vi se pare important. Nu uitati nici de “ajutoare” precum Google Maps pentru a aseza pe harta locurile unde ati mers cu cei mici, YouTube pentru a trimite link-uri catre inregistrari sau liste cu melodiile preferate de prichindei sau Picasa pentru stocare de fotografii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri