1 / 6

Cat de sanatos este copilul tau?

Cat de sanatos este copilul tau?
Tinerii se ingrasa din ce in ce mai mult, deoarece in meniul lor zilnic intra preponderent dulciuri si junk food, iar antrenamentul fizic a disparut aproape cu desavarsire.

Intr-un alt articol recent, 9AM vorbea despre faptul ca, in ziua de azi cea mai mare distractie a copiilor este televizorul/computerul si nu cataratul in copaci, de aceea copiii de astazi, vor deveni adultii disfunctionali de maine.

Copiii, dar mai ales parintii lor sunt sfatuiti sa se gandeasca mai bine la consecintele acestei lipse de exercitii fizice din meniul zilnic. Fugitul de responsabilitate, nu este tocmai un sport.


Expertii sunt de parere ca, in jurul anului 2050, numarul copiilor supraponderali cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani, va creste cu peste 63%, in intreaga lume.

Desi aceste semnale de alarma sunt trase de mult timp, oamenii continua sa traiasca in nepasare, aduc pe lume copii si ii cresc in acelasi spirit, propagandu-le si lor lipsa de responsabilitate in ceea ce priveste propriul corp si stil de viata.

Acestea fiind spuse, tu, in calitate de parinte, consideri ca odrasla ta este perfect sanatoasa? Sau ii ameninti sanatatea, din nepasare, lipsa de fonduri ori multe alte motive? Rezolva testul nostru si afla cat de sanatos iti cresti copilul potrivit standardelor medicale.

 

Sursa articolului 9am.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri