Decizia de a avea un copil implica o sumedenie de responsabilitati, iar faptul ca tu insuti te porti adesea copilareste este din start primul semn ca nu ar trebui sa te gandesti la rolul tau de parinte. Iata 5 semne care trag semnalul de alarma!

4. Prioritati si decizii

Inainte de a decide pentru altcineva, asigura-te ca ai indeplinit macar o parte din planurile pe care ti le-ai propus pentru tine. Spre exemplu, trebuie sa ai certitudinea ca si partenera ta este pregatita sa aiba un copil, evalueaza nivelul carierei tale, gandeste in perspectiva si asigura-te ca veniturile tale sunt pe termen lung si iti permit sa intretii o familie. Este foarte important sa iti poti organiza prioritatile in asa fel incat sa eviti situatiile de criza. Trebuie sa stii ca prezenta unui copil inseamna adesea renuntarea la o parte din propriile capricii, lucru care se explica avand in vedere sentimentul pe care il vei avea, de a actiona mai intai pentru confortul familiei si apoi pentru cel personal.

5. Opinia despre conceptul familiei

Daca nu agreezi copiii si ideea de paternitate in general, este putin probabil sa iti doresti asta pentru tine. Daca nu te vezi jucandu-te cu un copil sau ducandu-l si aducandu-l de la scoala ori ideea de a culca / legana / infasa un copil te sperie, e clar ca nu esti pregatit pentru a-l avea in viata ta. Felul in care persoanele apropiate au contribuit la formarea principiilor tale legate de casatorie si familie este de asemenea foarte important. Se poate ca la un moment dat sa iti doresti sa continui traditia familiei prin intemeierea propriei familii, pe care sa incerci sa o protejezi asa cum ai fost invatat. Faptul ca nu ai putea avea grija de o persoana este de la sine inteles in momentul in care realizezi ca uneori nu ai maturitatea necesara pentru a avea grija nici de tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cele mai încurajatoare citate despre succes

Inainte de a-ti intemeia o familie, trebuie sa te gandesti la tot ceea ce implica acest demers si probabil ca ti-ar fi mai usor daca nu ai face asta singur. Petrece mai mult timp cu tatal tau, discuta cu partenera ta si indiferent ce ai face, retine ca decizia te priveste si este la fel de buna precum cea de a nu avea copii inca...

Articol de Torque

Sursa: Yuppy.ro

Va recomandam sa cititi si alte articole de pe Yuppy.ro

Pantofi sport de lux pentru barbati

Super motoare de lux!

Cum sa scapi de mahmureala


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri