Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil. Unele celebritati considera mariajul moarte sociala, dar pentru cei care au inteles ca familia este foarte importanta, fiind singura care reuseste sa te tina cu picioare pe pamant, casatoria nu a insemnat sfarsitul vietii, ci inceperea unei noi etape.

Hugh Jackman este un actor foarte discret care prefera sa iasa in fata doar datorita carierei sale. Pe plan personal, starul a preferat sa isi uneasca destinul cu o femeie care sa nu faca parte din lumea filmului, Deborah Lee-Furness, cu care s-a casatorit in 1996. Cei doi nu au putut deveni parinti pe cale naturala, asa ca au adoptat 2 copii: pe Oscar Maximilian (in mai 2000) si pe Ava Eliot( iulie 2005).

P. Diddy este omul schimbarilor. De-a lungula carierei sale si-a schimbat de 4 ori numele de scena, iar pe plan sentimental a declarat ca, desi are 39 de ani, inca nu se simte pregatit sa se insoare. Lipsa sa de angajament nu a reprezentat o piedica pentru cele care aspirau la dragostea si portofelul sau. In 1993, se naste primul sau fiu, Justin, dar P. Diddy o paraseste pe mama copilului la scurt timp dupa nastere.

In 1998, Diddy devine tata pentru a doua oara cu modelul Kim Porter alaturi de care a stat 10 ani, cu intreruperi. Cantaretul devine tata pentru a treia oara in 2006, cand iubita sa, Kim Porter, aduce pe lume 2 fetite gemene. Cei doi s-au despartit la 6 luni de la nasterea gemenelor, deoarece muzicianul a recunoscut ca mai are o fetita cu o alta femeie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Jude Law a fost casatorit cu Sadie Frost timp de 7 ani, si a devenit tata pentru prima oara la 24 de ani. Cei doi au impreuna 3 copii: fiul Rafferty nascut in 1996, fiica Iris nascuta in 2000 si fiul Rudy, 2002.

Will Smith a cunoscut succesul la o varsta timpurie. Desi era un actor foarte bun si un cantaret talentat, succesul nu i s-a urcat la cap. In 1992, s-a casatorit pentru prima oara si a devenit tatal unui baietel, Willard. Mariajul nu a durat decat 3 ani, iar in 1997 si-a unit destinul cu actrita Jada Pinkett-Smith.
Jada i-a oferit din nou bucuria de a fi tata in 1998 cand s-a nascut primul baiat al cuplului, Jaden, si in 2000 cand a venit pe lume micuta Willow. Impresionat de cariera parintilor,micutul Jaden le-a calcat pe urme si a jucat alaturi de tatal sau, Will, in drama nominalizata la Oscar, “In cautarea fericirii”.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri